Ingredients:
1 tablespoon agar agar
400ml coconut milk
1 vanilla pod
1 tablespoon stevia, or to taste (see below)
Toasted coconut shavings, to serve (optional)
Fresh raspberries, to serve (optional)
Method:
Dissolve the agar agar in 2 tablespoons water (check the instructions on the packet).
Put the coconut milk in a pan.
Split the vanilla pod in half and scrape out the seeds with the back of a knife, then add them to the coconut milk along with the stevia.
Place the pan over a medium heat.
Cook, stirring constantly, for 6 minutes.
Add the agar agar mixture and keep stirring for another 2–3 minutes.
Pour into moulds such as small wine glasses or ramekins.
Refrigerate for 4–6 hours.
Serve on their own, or scattered with toasted coconut shavings and raspberries, if you like.
Cucina del mondo
Ricette gustose di Sandra Caxambu
Troverete le mie ricette, ricette di chef famosi e amici appassionati per la culinaria
Parlo di sensi in tudo e non solo di gusto...
La risposta é semplice: un piatto non si conosce solo attraverso i sapori ma attraverso il perfetto connubio tra aspetto, odore, gusto e… suono!
cuoca, chef, masterchef, food, ristoranti, ricette, cucina, carlo cracco, joe bastianich, carne, grigliata, cook,
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Cuoca professionale
Amo cucinare, fotografare le mie pietanze, commentare le mie esperienze in giro per il mondo.
Da un prodotto povero e genuino trasformo in una pietanza chic. Troverete le mie ricette, ricette di chef famosi e amici appassionati per la culinaria
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